31 juli t/m 12 augustus 2017

Upcoming

40 jaar

Zomerfeesten Almkerk

In 2016 viert werkgroep PLONS samen met jong en oud uit Almkerk en omstreken alweer het 40-jarige bestaan van Zomerfeesten Almkerk. Nog altijd worden de alom bekende activiteiten zoals autovoetbal en drive-in bioscoop in het dorp georganiseerd en zijn er elk jaar diverse artiesten in de feesttent van Almkerk te vinden. In de loop van 2016 zullen wij ons programma bekend gaan maken.

Foto's met #zfalmkerk

naar instagram

Bekijk het volledige programma van 2016.