Over

In 1976 wordt er een nieuwe werkgroep in het leven geroepen: “PLONS”. PLONS staat voor Papieren Lieden Organisatie Natuurlijk Sensatie. De werkgroep zou zich bezig houden met het organiseren van activiteiten in de paas-, kerst-, pinkster en zomervakanties. In 1980 wordt dit echter beperkt tot de zomervakantie.

Sinds die tijd zijn de activiteiten uitgegroeid tot een twee weken durend evenement voor jong en oud. De werkgroep, die momenteel uit zo’n 13 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Hierin slagen ze ruimschoots met sportieve activiteiten als Autovoetbal, De lus van Almkerk en Crazy Car Challenge; creatieve activiteiten als Levend Ganzenbord, Ik hou van Brabant en Uit de Oude Doos; dan wel muzikaal met namen als Guus Meeuwis, Kane, Normaal, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente.

Bekijk het volledige programma van 2017.