90’s Party

We sluiten af met de 90’s Party!

Oldskool hakken, raven en helemaal uit je plaat gaan op muziek uit de tijd dat je zelf/je ouders nog jong waren! De muziek wordt hierbij verzorgd door Radio Veronica Goes 90’s, aangevuld met live-optredens van 2 Brothers on the 4th Floor (Never Alone), Twenty 4 Seven (Slave to the Music) en Nakatomi (Children of the Night); gezamenlijk goed voor een groot deel van alle welbekende happy hardcore-klassiekers!

• zaterdag

Prijs: €13,00 p.p.

Enkel deurverkoop

Bekijk het volledige programma van 2017.