Alm-Masters

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, is er besloten om dit jaar weer een Alm-Masters te organiseren. Dinsdag 1 augustus 2017 zal het plaatsvinden. Dit jaar met een nieuwe route, nieuwe obstakels, nieuwe shirts en nog meer gezelligheid. De route van 8 kilometer brengt je langs de mooiste plekken in Almkerk.

Dit jaar hanteren we een minimumleeftijd van 15 jaar. Wil je meedoen met de Alm-Masters, dan kun je je deze avond nog inschrijven bij de feesttent. Houd er rekening mee dat de starttijden 18:30, 19:00 en 19:10 al wel vol zijn en dat er geen shirts meer beschikbaar zijn.

OBSTACLERUN_ALMKERK_PARCOURS_2017-01
  • dinsdag
  • 1 augustus
  • 18:00

Prijs: €10,00 p.p.

Programma

Bekijk het volledige programma van 2017.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Enkele bekende activiteiten uit ons zomerprogramma zijn autovoetbal, drive-in bioscoop en de kermis met de jaarmarkt. Met Guus Meeuwis, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente heeft de feesttent in Almkerk al enkele grote namen op het podium gehad.