Alm-Masters

Na het overweldigende succes van afgelopen jaar, is er besloten om dit jaar weer een Alm-Masters te organiseren. Dinsdag 1 augustus 2017 zal het plaatsvinden. Dit jaar met een nieuwe route, nieuwe obstakels, nieuwe shirts en nog meer gezelligheid. De route van 8 kilometer brengt je langs de mooiste plekken in Almkerk.

Dit jaar hanteren we een minimumleeftijd van 15 jaar. Wil je meedoen met de Alm-Masters, dan kun je je deze avond nog inschrijven bij de feesttent. Houd er rekening mee dat de starttijden 18:30, 19:00 en 19:10 al wel vol zijn en dat er geen shirts meer beschikbaar zijn.

OBSTACLERUN_ALMKERK_PARCOURS_2017-01
  • dinsdag

Prijs: €10,00 p.p.

Bekijk het volledige programma van 2017.