Food Truck Fest(ival)

Een concept dat vooral in de grote steden groots wordt georganiseerd. Vandaag de dag halen we dit concept naar ons eigen Almkerk!

Voor iedereen die van gezelligheid, een drankje, een hapje en vermaak houdt is dit de gelegenheid om naar de feesttent te komen. We zorgen voor een divers aanbod van streetfood op ons feestterrein, waarbij u diverse lekkernijen kunt proeven onder het genot van een drankje. Naast de foodtrucks zijn we nog druk bezig met een overig (sub-)programma! (11:30 / 19:30 uur, gratis entree)

Braderie / rommelmarkt

In de feesttent zullen diverse (markt-)kramen staan, waarin o.a. bedrijven hun producten tentoonstellen en te koop aanbieden. Kom gerust eens snuffelen! (11:00 / 16:00 uur, aanvang 10:45 uur, gratis entree)

U kunt een kraam huren door dit formulier in te vullen en op te sturen.
Voor de rommelmarkt kunt u zich aanmelden door dit formulier in te vullen en op te sturen.

  • zaterdag
  • 12 augustus
  • 10:45
Programma

Bekijk het volledige programma van 2017.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Enkele bekende activiteiten uit ons zomerprogramma zijn autovoetbal, drive-in bioscoop en de kermis met de jaarmarkt. Met Guus Meeuwis, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente heeft de feesttent in Almkerk al enkele grote namen op het podium gehad.