Food Truck Fest(ival)

Een concept dat vooral in de grote steden groots wordt georganiseerd. Vandaag de dag halen we dit concept naar ons eigen Almkerk!

Voor iedereen die van gezelligheid, een drankje, een hapje en vermaak houdt is dit de gelegenheid om naar de feesttent te komen. We zorgen voor een divers aanbod van streetfood op ons feestterrein, waarbij u diverse lekkernijen kunt proeven onder het genot van een drankje. Naast de foodtrucks zijn we nog druk bezig met een overig (sub-)programma! (11:30 / 19:30 uur, gratis entree)

Braderie / rommelmarkt

In de feesttent zullen diverse (markt-)kramen staan, waarin o.a. bedrijven hun producten tentoonstellen en te koop aanbieden. Kom gerust eens snuffelen! (11:00 / 16:00 uur, aanvang 10:45 uur, gratis entree)

U kunt een kraam huren door dit formulier in te vullen en op te sturen.
Voor de rommelmarkt kunt u zich aanmelden door dit formulier in te vullen en op te sturen.

• zaterdag

Bekijk het volledige programma van 2017.