Kraantje Pappie

Deze hiphop-artiest zal naar Almkerk komen als headliner van de avond.

Hij is bekend van de klassiekers “Waar is Kraan” en het toepasselijke nummer “Feesttent”, en van zijn nieuwste tracks “De manier” en “Pompen”. De combinatie van humoristische teksten en harde beats heeft in de afgelopen vijf jaar zijn succes al bewezen door het hele land, dus wij zijn blij dat we hem ook bij ons in feesttent mogen verwelkomen.

• vrijdag

Prijs: €10,00 p.p.

Enkel deurverkoop

Bekijk het volledige programma van 2017.