Timmerdorp

Welcome to the wild wild west. De paarden kunnen van stal en de cowboys en -girls kunnen naar Almkerk komen. De gezochte personen kunnen hier verzamelen. We gaan er een bont jaar van maken, want het thema dit jaar van timmerdorp is: het wilde westen.

In de eerste week van onze zomerfeesten, van 31 juli tot en met 4 augustus, komt Cowboy Cody langs bij Timmerdorp Almkerk! De cowboys en indianen mogen een dorp gaan bouwen voor onze cowboy. Met een echte escape room op dinsdagmiddag en een vernieuwde vrijdagmiddag met workshops of een voetbaltoernooi belooft het weer een spetterende week te worden. De inschrijfformulieren hiervoor komen later online. Mocht u nog een leuke workshop kunnen geven, neem dan contact op met activiteiten@zomerfeestenalmkerk.nl.

• maandag
  • 31 juli

Bekijk het volledige programma van 2017.