Timmerdorp

Welcome to the wild wild west. De paarden kunnen van stal en de cowboys en -girls kunnen naar Almkerk komen. De gezochte personen kunnen hier verzamelen. We gaan er een bont jaar van maken, want het thema dit jaar van timmerdorp is: het wilde westen.

In de eerste week van onze zomerfeesten, van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus, komt Cowboy Cody langs bij Timmerdorp Almkerk! De cowboys en indianen mogen een dorp gaan bouwen voor onze cowboy. Met een echte escape room op dinsdagmiddag en een vernieuwde vrijdagmiddag belooft het weer een spetterende week te worden. U kunt uw kind met dit formulier inschrijven! Ook maandagochtend 31 juli tussen 10:00 en 11:00 uur kan men zich nog inschrijven bij de feesttent. Kinderen vanaf 5 jaar mogen meedoen! Definitief tijdschema van de gehele week volgt op de website.

• maandag
  • 31 juli

Bekijk het volledige programma van 2017.