Timmerdorp

Welcome to the wild wild west. De paarden kunnen van stal en de cowboys en -girls kunnen naar Almkerk komen. De gezochte personen kunnen hier verzamelen. We gaan er een bont jaar van maken, want het thema dit jaar van timmerdorp is: het wilde westen.

In de eerste week van onze zomerfeesten, van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus, komt Cowboy Cody langs bij Timmerdorp Almkerk! De cowboys en indianen mogen een dorp gaan bouwen voor onze cowboy. Met een echte escape room op dinsdagmiddag en een vernieuwde vrijdagmiddag belooft het weer een spetterende week te worden. U kunt uw kind met dit formulier inschrijven! Ook maandagochtend 31 juli tussen 10:00 en 11:00 uur kan men zich nog inschrijven bij de feesttent. Kinderen vanaf 5 jaar mogen meedoen! Definitief tijdschema van de gehele week volgt op de website.

  • maandag
  • 31 juli
  • 13:00
Programma

Bekijk het volledige programma van 2017.

Info

Lees meer over Zomerfeesten Almkerk.

Foto's

Bekijk foto's van de laatste activiteiten.

Het #zfalmkerk team

Stichting Jeugdwerk Almkerk 'De Soos'

De werkgroep PLONS, die momenteel uit zo’n 17 jongeren bestaat, heeft als doel om ieder jaar een divers programma neer te zetten dat zowel sportief, creatief als muzikaal is, voor jong en oud. Enkele bekende activiteiten uit ons zomerprogramma zijn autovoetbal, drive-in bioscoop en de kermis met de jaarmarkt. Met Guus Meeuwis, Nick & Simon, Crazy Piano’s en La Fuente heeft de feesttent in Almkerk al enkele grote namen op het podium gehad.