Timmerdorp

Welcome to the wild wild west. De paarden kunnen van stal en de cowboys en -girls kunnen naar Almkerk komen. De gezochte personen kunnen hier verzamelen. We gaan er een bont jaar van maken, want het thema dit jaar van timmerdorp is: het wilde westen.

In de eerste week van onze zomerfeesten, van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus, komt Cowboy Cody langs bij Timmerdorp Almkerk! De cowboys en indianen mogen een dorp gaan bouwen voor onze cowboy. Met een echte escape room op dinsdagmiddag en een vernieuwde vrijdagmiddag belooft het weer een spetterende week te worden. Maandagochtend 31 juli tussen 10:00 en 11:00 uur kan men zich nog inschrijven bij de feesttent. Kinderen vanaf 5 jaar mogen meedoen! Download hier het tijdschema.

Een weekkaart kost €12,50 en een dagkaart €3,-.

Timmerplein

Dit jaar biedt de Zomerfeesten Almkerk ook weer de mogelijkheid om te komen timmeren voor kinderen met een beperking. Er wordt een timmerplein gecreëerd waar getimmerd kan worden, daar zullen de prikkels ook zoveel mogelijk beperkt worden. Er zal een opzet van een hut geplaatst worden, net buiten het dorp, met onder andere wat meer afstand van de zaagmachine. Download hier de informatiebrief van het Timmerplein.

• maandag
  • 31 juli

Prijs: €12,50 p.p. (weekkaart)

Bekijk het volledige programma van 2017.